Ena Training organizeaza in data de 15 decembrie 2018 Cursul de compozite pe zona laterala (direct si mai ales indirect - inlay, onlay, overlay).

Citește mai departe...


Ena Training organizeaza in data de 3 noiembrie 2018 Cursul esential de stratificare cu rasini compozite in zona anterioara.

Citește mai departe...


Ena Training organizeaza in data de 2 noiembrie 2018 Cursul de compozite pe zona laterala (direct si mai ales indirect - inlay, onlay, overlay).

Citește mai departe...


Ena Training organizeaza in data de 21 aprilie 2018 Cursul de compozite pe zona laterala (direct si mai ales indirect - inlay, onlay, overlay).

Cursul se desfasoara la sediul clinicii LifeDent Implant din Bacau, str. Razboieni nr. 21, intre orele 09:00 - 18:00, cu maximum 7 participanti.

Citește mai departe...


Ena Training organizeaza in data de 17 martie 2018 Cursul de compozite pe zona laterala (direct si mai ales indirect - inlay, onlay, overlay).

Citește mai departe...


Ena Training organizeaza in data de 16 martie 2017 Cursul esential de stratificare cu rasini compozite in zona anterioara.

Citește mai departe...


Ena Training organizeaza in data de 10 iunie 2017 Cursul de compozit direct si indirect in zona laterala.

Citește mai departe...


Ena Training organizeaza in data de 9 iunie 2017 Cursul de stratificare cu compozite in zona frontala.

Citește mai departe...


Ena Training organizeaza Cursul de compozite pe zona laterala in data de 21 si 22 aprilie la sediul Ena Training.

Formatul acestui curs se desfasoara pe durata a 2 zile cu un numar maxim de 8 cursanti.

Citește mai departe...


Ena Training organizeaza in data de 31 martie 2017 cursul Cursul de stratificare cu rasini compozite: Ce nu ne iese la compozitele frontale? Cursul se va desfasura la sediul firmei din Calea Floreasca nr. 242H, Sector 1, Bucuresti.

Formatul acestui curs este de 1 zi, numarul maxim fiind de 8 cursanti. Pretul acestui curs este de 750 lei inclusiv TVA.

Citește mai departe...


Formular de comanda

Descarcati formularul de comanda (format .docx), completati-l cu datele dumneavoastra si cu produsele pe care doriti sa le comandati si expediati-l la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Descarcare formular

Catalog Micerium

Decarcati catalogul general Micerium (format .pdf, 8,85MB), dand click pe butonul de mai jos.

Descarcare catalog Micerium
Acest site foloseste cookie-uri pentru a asigura functionalitateaa site-ului si pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai placuta. Prin continuarea navigarii, va dati acordul implicit pentru acceptarea lor.
Politica de confidentialitate Politica de cookie-uri Sunt de acord Nu sunt de acord